Sista april

sista april, och inga planer alls. Borde man känna sig stressad för de eller är sista april ingen stor grej längre?
När man va yngre betydde de att man hängde på ede,blev as kalas och prata med folk som man annars aldrig prata med. Men nu då? Blir nog....eller 90 % säkert öl drickning ikväll. Alla mina vänner ska ju på stadt, så man kanske borde ta sig dit. Jag skriver imorn (om jag kan/orkar) hur de blev.


   Adjö mina kära


Go katten

Det är med stor sorg jag måste medela att våran kära katt Pysen har lämnat oss.
Nästan tio år gammal dog han av ett akut hjärtfel. Kommer alltid minnas denna katt,och de kommer aldrig att finnas en finare. 


       R.I.P Go älsklingen min!

Döende

Nej,jag är inte döende på riktigt,men de känns fan som de. Är så grymt jävla trött. I helgen va de bara lugnt. Va hemma hos mammsen och bara tog de lugnt. Jag och bror käka godis å kolla på film. Faktist skönt att inte gö nå. Ännu skönare att inte vakna upp å va bakis. Sen i söndags så drog ja iväg på buggen på kvällen. Bara två gånger kvar nu. Är så jävla roligt! Sen har jag inte hunnit med mycket mer denna helg. De som är värt att nämna är väll att jag träffa flanders på bussen igår. Skojj att prata med den karn.Thats all

Lördag

Japp,idag är de ju lördag. Känns väldigt bra för jag och Elias sov inte till tolv som vi brukar,utan kvart över nio vakna vi och gick och tvätta. Vart ät världen på väg liksom!? Igår va min sötnöt till bror här. Tycker de är kul att han kommer och hälsar på syster sin. Får ju inte träffa han lika ofta nu när man har flyttat hemifrån. Vi gjorde typ inge speciellt. Satt å spela guitar hero,kolla en sväng på vi i femman sen åkte han hem. Sen blev de inte mycket mer gjort igår. Vi tvätta ifs hela jävla dan, men sen vi halv elva så slockna jag. Va så jävla trött!

Idag ska jag åka hem till mammsen. Va ganska länge sen ja va hem nu. Väntar bara på att hon ska bli klar på stan. Hon å alla hennes mostrar har en shopping dag. Då sammlas alla tanter,sen shoppar dom och äter mat och tar en öl.

Vill bara tillägga att jag har världens träningsverk idag. Hade step och pump igår på gympan igår.
Skulle lätt kunna hugga av mig armarna just nu.


Hörs

Hej alla alla

Ja,nu är man precis som alla andra. Det är nästan som om man är lite udda om man inte har en blogg. Aja, kan ju börja med att berätta att jag sitter på skolan just nu. GKO....det betyder (för min del iaf) lite plugg, mycket sitta framför datorn och hänga på t.ex. bilddagboken. Jag och min vän Nathalie brukar underhålla oss med att sitta och spela spel med varandra, men nu har hon lämnat mig ( den lilla  grisen) för att ta en biltur med roffe.

Insåg även idag att jag kommer att bli fattig nästa månad. Har stor lust att flytta hem igen bara för att kunna använda mina pengar på kläder eller nå annat skojj. Är inte roligt att se pengarna försvinna på t.ex. mat, diskmedel, kaffe och andra vettiga saker. Jag är nog fortfarande för ung för att inse vad man läre prioritera här i livet.   :)

Idag blir de nog en eftermiddag med att tvätta kläder för min del. Om jag bara kan komma över rädslan för våran källare. Källare i sig är ganska läskiga. Man vet ju inte vad som gömmer sig i dom mörka hörnen....en galen knarkare, en massmördare eller kanske en levande död? Men allt detta går att övervinna med lite mod. Det STORA problemet är alla STORA spindlar. Hellre bli överfallen av en lodis än att upptäcka att de sitter en stor hårig spindel på strömbrytaren till tvättmaskinen. Kanske att jag väntar med tvätten tills imorn. Då ska kanske bror min komma och hälsa på...och han är en aning modigare än mig.


                  See you sen,
                   UR & PENN
       

RSS 2.0